Gå till innehåll

Psst...

Till den som ser detta: ha en underbar dag! :)

svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Lantbruk 11 augusti

Arla flyttar kontoret

Arla har bestämt att flytta det svenska huvudkontoret från Stadshagen i Stockholm till nya kontorslokaler i Solna.

Inflyttningen är planerad till oktober 2019. Arla kommer att hyra cirka 5 000 kvadratmeter av Skanska som bygger ett nytt kontorshus i Arenastaden intill Solna station.

Dynamiskt och inspirerande

Patrik Hansson, VD för Arla Foods Sverige, framhåller i ett pressmeddelande att det nya kontoret kommer att skapa en dynamisk och inspirerande arbetsmiljö liksom att det ligger bra till ur ett pendlingsperspektiv.

”Med ett provkök i entréplan vill vi utveckla matinspiration för konsumenter, våra kunder och vår personal, men också för våra framtida grannar i huset”, säger han.

I Arlas ägarblad konstaterar Patrik Hansson vidare att kostnaderna blir lägre än de skulle bli vid en ombyggnad av det nuvarande kontoret i Stadshagen.

Skanskas projekt går under namnet Solna United och består av drygt 30 000 kvadratmeter kontorslokaler. Vid sidan om Arla har hittills ytterligare två hyresgäster kontrakterats.

Till toppen