Gå till innehåll

Psst...

Det ser ut att vara tekniska problem just nu. Vi ber om ursäkt.

svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Lantbruk 19 januari

Johan Ununger till Livsmedelsföretagen

Johan Ununger, till helt nyligen vd för Saltå Kvarn, blir rådgivare vid bransch- och arbetsgivarorganisationen Livsmedelsföretagen.

 Johan Ununger.
Johan Ununger. FOTO: Mats Karlsson

Johan Ununger var 2002-2017 vd för det ekologiska matföretaget Saltå Kvarn med säte i Järna, ett uppdrag som han lämnade i slutet av förra året.

Han är vidare ordförande i Organic Sweden som bildades 2014, vilket är en branschorganisation för aktörerna på den ekologiska marknaden med ett 60-tal medlemmar.

Hälsa och hållbarhet framtidsfrågorna

Uppgiften som senior rådgivare vid Livsmedelsföretagen är att bistå ledningen och den samhällspolitiska enheten i frågor som rör hållbarhet och hälsa.

I ett pressmeddelande framhåller Lars Appelqvist, ordförande för Livsmedelsföretagen, Johan Unungers stora erfarenhet och organisationens behov att knyta till sig spetskompetens.

Johan Ununger själv konstaterar att han sedan några år ingår i Livsmedelsföretagens styrelse. Han beskriver hälsa och hållbarhet som viktiga framtidsfrågor för livsmedelsbranschen.

LÄS MER: ”Växtförädling basen för all utveckling”

Land Lantbruks Nyhetsbrev

Missa inga av de senaste nyheterna och aktuella debatterna inom de gröna näringarna!

Missa inga nyheter Gratis

När jag fyller i formuläret godkänner jag LRF Medias regler om lagring av uppgifter .

Till toppen