Gå till innehåll
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Ekonomi 19 september 2019

VD-byte hos BM Agri

Det är med 30 års erfarenhet av branschen som Per-Arne Gustafsson tar över rodret hos spannmålshandlaren BM Agri den 1 oktober.

 – Efter mina nu 30 år i branschen, hoppas jag kunna bidra med ett stort kontaktnät, både i Sverige och på våra exportmarknader, säger blivande VD:n Per-Arne Gustafsson.
– Efter mina nu 30 år i branschen, hoppas jag kunna bidra med ett stort kontaktnät, både i Sverige och på våra exportmarknader, säger blivande VD:n Per-Arne Gustafsson. FOTO: BM Agri

Nuvarande VD Johan Andersson kommer fortsättningsvis att från en styrelsenivå helt fokusera på strategiska frågor med särskilt ansvar för affärsutveckling och analyser av lantbrukets omvärld.

– Jag ser det som en förmån att få leda ett svenskt lantbruksföretag med mycket erfarenhet och sinne för affärer. Efter mina nu 30 år i branschen hoppas jag kunna bidra med ett stort kontaktnät, både i Sverige och på våra exportmarknader, säger Per-Arne Gustavsson i ett pressmeddelande.

”Bättre rustade än någonsin”

Han säger också att BM Agri ska fortsätta att vara ett flexibelt företag med korta beslutsvägar. Målsättningen är att skapa värden för kunder, leverantörer, ägare och medarbetare.

– Med denna rockad och ett väl sammansvetsat, effektivt team därtill, är jag övertygad om att BM Agri står bättre rustade än någonsin att möta marknaden och framtiden, meddelar bolagets ordförande Thomas Svensson, representant för den ena huvudägaren Mellby Gård.

LÄS MER: Mellby Gård vill köpa Kappahl

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Lantbruk så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Till toppen