Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Info 7 juni 2017

Välkommen till nya sajten!

Den 7 juni lanserar vi på LRF Media sprillans nya sajter för tre av våra välkända varumärken – Land Lantbruk, Land Skogsbruk och Land.

Från med nu erbjuder vi dig som är LRF-medlem eller tidningsprenumerant merläsning i form av premiuminnehåll. Du kan bland annat ta del av fördjupande material, analyser och krönikor genom att aktivera och sedan logga in på ett personligt konto på sajterna.

Missa inte Svepet

Du som är LRF-medlem kommer dessutom få chansen att läsa vår dagliga nyhetstjänst Svepet, där redaktör Cecilia Corfitsen sammanfattar och paketerar det allra viktigaste som skett inom de gröna näringarna det senaste dygnet.

Nytt är även att tidningens skogsdel för första gången får en helt egen digital plattform – landskogsbruk.se.

Hör av dig!

Vi tar tacksamt emot synpunkter kring såväl innehållet som utformningen av sajterna. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller åsikter att dela med dig av.

Trevlig läsning – och glöm inte att logga in! Saknar du ditt medlemsnummer? Kontakta LRF:s medlemsservice på telefonnummer 0771-18 08 11. Det går även bra att mejla medlemsservice@lrf.se.

Vänliga hälsningar

Maria Zander, digital chefredaktör landlantbruk.se och landskogsbruk.se

LÄS MER: Så loggar du in på nya Land-sajterna som LRF-medlem

Relaterade artiklar

Läs mer om

Till toppen