Gå till innehåll
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag

Nya Jobb & Karriär - Mötesplats för alla inom gröna näringar

SNART I LAND LANTBRUK.

I nya satsningen Jobb & Karriär vill vi lägga fokus på arbetsgivare och arbetstagare inom de gröna näringarna.

Hur hittar man rätt person för jobbet, och vilken utbildning ska man satsa på för att få jobb? Det finns många frågor som man brottas med både som arbetstagare och arbetsgivare.

Under Jobb & Karriär kan du läsa mer om hur andra jobbar inom gröna näringar, få expertråd och nå rätt målgrupp när du behöver nyanställa.

Missa inte Jobb & Karriärs teman då vi lägger extra fokus på ett aktuellt område, som utbildningsval eller säsongsarbete. Snart kan du läsa mer om Jobb & Karriär i tidningen och digitalt.

Vi vill gärna höra om dina erfarenheter. Hittade du jobb eller anställd på oväntat sätt? Har ni en tradition som ger guldkant till arbetsdagen, eller en smart lösning på ett problem som du vill dela med dig av?

Du kanske har en fråga som du tycker att vi ska ta upp, eller ett exempel på hur man absolut inte ska göra? Hör av dig till Jobb & Karriär och berätta.

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Lantbruk så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Till toppen