Gå till innehåll
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Lantbruk 14 januari 2019

Ägget som välter instagram

Ett ägg från den brittiska hönan Henrietta slår rekordet i flest likes på Instagram – nästan 25 miljoner på bara ett par veckor.

 Ett ägg från den brittiska hönan Henrietta slår rekord i flest likes på Instagram.
Ett ägg från den brittiska hönan Henrietta slår rekord i flest likes på Instagram. FOTO: Mostphotos/Instagram

Fram till nyligen har realitykändisen och företagaren Kylie Jenner innehaft rekordet av mest gillade Instagrambild någonsin. Inlägget med en bild på hennes nyfödda barn där hon berättar vad dottern ska heta lades ut i februari och fick 18 miljoner likes.

Slår med 25 miljoner likes

Men nu har hon, på bara ett par veckor, snuvats på förstaplatsen av en annan avkomma. Med nästan 25 miljoner likes har det lilla ägget från den brittiska hönan Henrietta gått om Kylie Jenner och är numera det mest gillade inlägget på Instagram.

Brittiska hönan Henrietta

Inlägget gjordes av kontot @world_record_egg och publicerades den 4 januari.

”Låt oss sätta ett världsrekord tillsammans och få den mest gillade posten på Instagram och slå det nuvarande rekordet av Kylie Jenner (18 million)! Vi fixar detta!” skrev kontor i sin bio.

Buzzfeed rapporterar att ägget är värpt av Henrietta, en höna från brittiska landsbygden. LÄS MER: Vill nå unga konsumenter genom Youtube-stjärnor

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Lantbruk så godkänner du våra regler.

Till toppen