Gå till innehåll
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Lantbruk 15 september 2019

Ekonomin i fokus på Borgeby fältdagar 2020

Nästa års tema på Borgeby Fältdagar har titeln ”Lönsamt Lantbruk”. Fokus kommer ligga på grödval, smarta investeringar och förädlingsmöjligheter.

 Nästa års Borgeby fältdagar, som pågår 24-25 juni, ska rikta in sig på lönsamheten inom lantbruket.
Nästa års Borgeby fältdagar, som pågår 24-25 juni, ska rikta in sig på lönsamheten inom lantbruket. FOTO: Hans Dahlgren

De flesta lantbrukares dagliga val och beslut kring produktionen grundar sig på den ekonomiska nyttan, både på kortare och längre sikt. Därför kommer nästa års Borgeby fältdagar, som pågår 24-25 juni, att rikta in sig på lönsamheten.

– Vi vill att varje enskild mässa ska ge nytta för våra besökare – de ska komma hem med något som ger ekonomisk utväxling. Det är helt enkelt så att lönsamhet är den bästa riskreduktionen i ditt företag, säger Axel Lundberg, ekonomirådgivare, HIR Skåne, i ett pressmeddelande.

Ska ge inspiration och motivation

Temat ska inspirera, motivera och upplysa om möjligheterna med nya grödor, andra produktionsgrenar och förädling av den redan existerande produktionen. Dessutom ska mässan erbjuda beslutsunderlag och visa på olika sätt att producera smartare.

– Under hösten och våren fram till mässan kommer vi ge fler konkreta smakprov på vad som är på gång och vad besökarna har att se fram emot, säger Caroline Andersson, temaansvarig på Borgeby Fältdagar.

LÄS MER: Därför lockas besökarna till BorgebyLÄS MER: Flera nyheter under Borgeby Fältdagar

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Lantbruk så godkänner du våra regler.

Till toppen