Gå till innehåll
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Lantbruk 13 februari 2019

Falköpings Mejeri gör dejtingserie - i mjölkbil

Falköpings Mejeri ska producera en lokal dejtingserie, The Milky Way. Dejterna kommer att ta plats i en av företagets mjölkbilar och ska visas på sociala medier under våren och sommaren.

 Falköpings Mejeri vill se landsortsromantiken spira i egenproducerade tv-serien The Milky Way. Dejterna kommer att ske i en av företagets mjölkbilar som kör turen mellan gård och mejeri.
Falköpings Mejeri vill se landsortsromantiken spira i egenproducerade tv-serien The Milky Way. Dejterna kommer att ske i en av företagets mjölkbilar som kör turen mellan gård och mejeri. FOTO: Pressbild

Serien, som lanseras på Alla Hjärtans dag, ska visa singlar som går på speed-dejt, som dessutom är så kallade blind-dejter.

”Kärleksmötet” kommer att ske i en av mejeriets mjölkbilar som kör turen mellan gård och mejeri.

Vill testa annorlunda dejtingsätt

– Vi vill genom den nya kanalen uppmärksamma närheten till våra gårdar, och vikten att bevara det svenska jordbruket och den svenska närproducerade mjölkproduktionen på ett lite annorlunda sätt. Där såg vi samtidigt utmaningen i att testa om man kan bli kär på den korta tiden. Dessutom är det ett annorlunda och roligt sätt att gå på dejt, säger Patrick Kunst, marknadschef på Falköpings Mejeri.

Hur kom ni på idén?

– Idén kom fram genom att vi tillsammans med vår byrå bollade idéer om hur vi skulle kunna tilltala en målgrupp som är något yngre än vi har riktat oss till tidigare. Vi hoppas och tror att vi genom denna satsning kan få målgruppen att dels få en positiv känsla för varandra, men även en positiv känsla kring vårt mejeri och de värden som vi står för.

Hur många hoppas ni ska höra av sig?

– Svårt att svara på, men jag har en förhoppning om att det blir många sökande. Det vore trevligt om åtminstone 1 500 stycken av de cirka 360 000 ungdomar och unga vuxna som bor i vårt upptagningsområde hörde av sig.

Hur länge kommer programmet att pågå?

– Det beror på avståndet från gården, där dejten börjar. I planen ligger gårdar som ligger mellan 8 minuter och 40 minuter bort.

Har något liknande gjorts förr?

– Inte vad jag vet, och framförallt inte av oss tidigare. Det skall bli mycket spännande att följa utvecklingen i detta marknadsprojekt.

FAKTA: Ansökan sker med personligt brev

Inledningsvis spelas tre avsnitt in, men går det bra kommer fler att följa, enligt Patrick Kunst. Singlar som vill testa dejting på ett annat sätt kan anmäla sig genom att skicka in personligt brev med bild till karlek@falkopingsmejeri.se.

LÄS MER: Bondens ovanliga kärleksförklaring

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Lantbruk så godkänner du våra regler.

Till toppen