Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Lantbruk 1 juli 2010

Gratis väder direkt till mobilen

Kungliga Tekniska Högskolan, KTH, har lanserat en interaktiv vädertjänst för mobilen. Att registrera sig är gratis. Med Shareweather.com får du din lokala väderprognos direkt i telefonen.

Det skriver Ny Teknik.
Det är helt gratis att vara medlem i Shareweather.com. Men det kostar 2 kronor att få sin lokala väderprognos på bildmeddelande till mobilen.
– Det är självkostnadspris för mms-meddelandet, säger Katarina Elevant till tidningen.
Shareweather.com bygger på en gratis global väderprognosmodell för de närmaste två veckorna. Sedan spetsas den till med hjälp av användarna som delar med sig av väderinformationen där de befinner sig.
– De vanliga väderprognosmodellerna har vissa brister. Genom att användarna själva bidrar med väderleksrapporter på webben eller via sin mobiltelefon, kan prognosen för andra som använder Shareware.com bli markant mycket bättre, säger Katarina Elevant till tidningen.
 

 

 

Relaterade artiklar

Land Lantbruks Nyhetsbrev

Missa inga av de senaste nyheterna och aktuella debatterna inom de gröna näringarna!

Missa inga nyheter Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Till toppen