Gå till innehåll
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Lantbruk 16 mars 2018

Hälsingestintan hämtar VD från Atria

Köttföretaget Hälsingestintan har rekryterat Mats Markgren som ny VD. Han kommer närmast från Atria Meat.

FOTO: Hälsingestintan

Mats Markegren är en branschveteran med erfarenhet från bland annat Scan, Kronfågel och Coop. Han rekryteras till vd-jobbet på Hälsingestintan från en tjänst som marknads- och försäljningsdirektör på Atria Meat.

Brinner för jobbet

Han har bland annat lockats av kombinationen av djuromsorg och köttkvalitet och uppger att han själv brinner för dessa frågor.

– Vi saknar inte utmaningar framöver och det är med stor ödmjukhet jag ser fram emot att leda och bidra till den fortsatta resan framåt, säger Mats Markgren, i ett pressmeddelande.

Säljer gårdsslaktat

Hälsingestintan, som säljer gårdsslaktat och spårbart kvalitetskött till stora livsmedelskedjor, satsar idag hårt på att fördjupa företagets partnerskap.

Sedan i mars i fjol har Henrik Viken innehaft rollen som VD. Han ersatte då grundaren Britt-Marie Stegs som vid den tidpunkten lämnade över VD-jobbet efter 18 år.

– Nu ska vi växa och växla ut allt det fina vi gör. Jag är otroligt stolt och glad att vi nu får Mats Markgren som VD i bolaget, säger hon.

LÄS OCKSÅ: Hälsingestintan byter vd

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Lantbruk så godkänner du våra regler.

Till toppen