Gå till innehåll
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Lantbruk 10 oktober 2017

HBO söker nordisk bonde till nya Game of Thrones

Är du lantbrukare och intresserad av en sidokarriär? Då kanske en roll i nästa säsong av HBO-serien Game of Thrones är något för dig.

FOTO: Bildbyrån

Enligt källor till Game of Thornes-sajten Watchers on the wall är HBO just nu på jakt efter en person som ska spela en nordisk lantbrukare. Personen som söks ska vara i 25-35- årsåldern och ha ett ”nordiskt utseende” enligt sajten.

Inspelning i november

Karaktären som ska spelas beskrivs som en ärlig och enkel man som arbetar i lantbruket.

Uppgifterna har inte bekräftats av HBO och HBO Nordic meddelar till Land Lantbruk att de inte kan kommentera uppgifterna. Men enligt källor till Watchers of the wall är planen att personen som får rollen ska spela in sina scener första veckan i november i år.

Söker totalt 7 personer

Förutom en nordisk lantbrukare söker HBO också efter en kvinna i 18-25-årsåldern, tre manliga vakter, en soldat och en sjöman i 35-50-årsåldern.

Det första avsnittet av succéserien sändes i USA april 2011 och säsong 8 som spelas in just nu beräknas bli den sista säsongen.

LÄS MER: ”Game of Thrones räddade min bondgård”

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Lantbruk så godkänner du våra regler.

Till toppen