Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Lantbruk 15 mars 2018

HK Scan gör tunga rekryteringar

Anna Bäärnhielm blir ny inköpsdirektör för HK Scan i Sverige. Hon kommer närmast från Pågengruppen. I samma rekryteras en ny produktions- en kvalitetschef.

 Arkivbild.
Arkivbild. FOTO: Ann Lindén

Under onsdagen tillträdde Anna Bäärnhielm som ny inköpsdirektör för HK Scan i Sverige. Hon rekryteras från Pågengruppen och har tidigare även arbetat för Lantmännen Cerealia. I grunden är hon civilingenjör med inriktning kemi/livsmedel.

– Vårt fokus ligger på att fortsätta stärka samarbetet med våra viktiga leverantörer. Ett led i detta är att vara mycket spetsiga i våra producenttjänster och tillföra värde för leverantörerna i deras verksamheter, säger Anna Bäärnhielm, i ett pressmeddelande

Satsar på tillväxt

Rekryteringen är ett led i HK Scans satsning på ökad tillväxt, samt en breddning från produkter till hela hela värdekedjan, från produktion till konsumtion.

I samma veva tillträder Tomas Stefenson som ansvarig för produktion och logistik. Han började redan den 1 mars. Även han är civilingenjör, med inriktning industriell ekonomi. Han har tidigare arbetat för HK Scan under ett årtionde.

Utöver det tillträder även Magnus Lindholm, tidigare produktionsdirektör, som ny ansvarig för kvalitets- och matsäkerhetsfrågor inom koncernen.

LÄS OCKSÅ: Förlust för HK Scan

Relaterade artiklar

Till toppen