Gå till innehåll
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Lantbruk 25 maj 2018

Kraftig brand i ladugård

Det brinner kraftigt i en ladugård i närheten av Kristianstad i östra Skåne. Branden är just nu inte under kontroll och det finns risk för spridning.

FOTO: Mostphotos

En brand utbröt i närheten av Råbelövsjön strax norr om Kristianstad under fredagen. Larmet inkom till räddningstjänsten vid 12:20. Räddningstjänsten är på plats med fyra styrkor men just nu är branden inte under kontroll.

– Det brinner i ladugården och det finns en hotellbyggnad i anslutning till den som börjat brinna, säger Johan Wendt vid räddningstjänsten Kristianstad, till nyhetssajten 24 Kristianstad.

Det ska inte finnas några djur eller människor i ladugården och byggnaden ska få brinna ner till grunden. Polisen uppger att branden har spridits till en hotellbyggnad men att den ska vara utrymd.

– Det är lite oklart hur långt branden spridit sig, men vi håller på och försöker få en helhetsbild på hur det ser ut, säger Johan Wendt.

LÄS OCKSÅ: Branden förändrade livet på gården (LRF PREMIUM)

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Lantbruk så godkänner du våra regler.

Till toppen