Gå till innehåll
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Lantbruk 28 november 2018

Kvarlevor efter en person i brandresterna

Efter den stora branden på en gård utanför Kristianstad har man nu hittat kvarlevorna efter en människa i resterna av huset.

 Resultaten av den tekniska undersökningen är ännu inte färdiga.
Resultaten av den tekniska undersökningen är ännu inte färdiga. FOTO: IBL Bildbyrån

Det var under natten mot i måndags som flera byggnader brann ner till grunden på en gård mellan Balsby och Fjälkinge.

Hittad i resterna

Under måndagen befarade räddningstjänsten att det fanns folk i husen, då det stod bilar på gården. Men efter en stund fick räddningstjänsten veta att de boende inte var kvar på gården, uppgav SR Kristianstad.

Men nu har alltså kvarlevorna efter en människa hittats i resterna av den nedbrunna gården, vilket Kristianstadsbladet var först med att berätta.

”Tillsyn av huset”

Efter branden har polisen försökt lokalisera en person som ska ha haft tillgång till boningshuset, men utan framgång.

– Det var någon som hade tillsyn av huset, det är den personen man söker. Anledningen är att man befarar att det är den personen som man har hittat efter branden, säger Johan Berntsson, inre befäl vid polisen i Kristinastad.

Ingen mistänkt

Det finns enligt polisen ingen misstänkt i ärendet och ännu har inte brandorsaken fastställts, dock är inte resultaten av den tekniska undersökningen klara ännu.

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Lantbruk så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Till toppen