Gå till innehåll
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Lantbruk 18 februari 2021

Säg hej till vårt nya uppfräschade utskick

Land Lantbruk och Skogsbruk som e-tidning är en uppskattad service för dig som är LRF-medlem. Nu gör vi en ordentlig satsning för att fler ska börja utnyttja den möjligheten.

Bild 1/3 FOTO: Brid
Bild 2/3
Bild 3/3

Alla LRF-medlemmar som angett sin e-post kan läsa e-tidningen via det digitala utskicket som skickas ut varje torsdagsmorgon kl 06.00 – en hel dag innan papperstidningen kommer i brevlådan.

Vi har fräschat upp utseendet på utskicket och tror att det ska ge dig en snabb överblick över innehållet i veckans tidning.

Det kan behövas lite hjälp på vägen för att inse vad det digitala utskicket har att erbjuda. Därför har vi gjort två pedagogiska filmer.

Filmen om det digitala utskicket

Den första filmen visar dig vad du kan hitta i det digitala utskicket – allt från veckans ledare och tips på artiklar du inte får missa till Lantbrukspodden och en ny unik spaning som våra specialreportrar kommer att skriva exklusivt för det digitala utskicket.

Filmen om hur du läser e-tidningen

Här visar vi dig hur du bläddrar, hittar det digitala tidningsarkivet och inte minst hur du kan få hela tidningen uppläst för dig. Dessutom finns ett smart webbläge med avskalad layout, anpassad för en bättre digital upplevelse.

Inte fått något utskick?

Gå då in och registrera din e-postadess på: www.lrf.se/mitt-medlemskap eller ring medlemsservice så hjälper de dig: 010-184 40 00.

Börja för säkerhets skull med att titta i skräpposten i din mail. Det händer att utskicket fastnar där.

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Lantbruk så godkänner du våra regler.

Till toppen