Gå till innehåll
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Lantbruk 12 januari 2021

Lantbrukspodden: Bakom rubrikerna på Land Lantbruk

I år firar vi 50 år och firar det med en rad spännande vi tillbakablickar. I Lantbrukspodden samtalar vår politiska chefredaktör Lena Johansson med Kerstin Davidson, som även hon har varit politisk redaktör för tidningen, liksom journalist på Land och Land Lantbruk.

 Kerstin Davidson, jobbade som journalist på Land och Land Lantbruk i över 40 år och har dessutom varit tidningens politiska redaktör.
Kerstin Davidson, jobbade som journalist på Land och Land Lantbruk i över 40 år och har dessutom varit tidningens politiska redaktör. FOTO: Hans-Peter Bloom

I poddavsnittet pratar Kerstin Davidson om frågor som engagerat såväl henne som tidningens läsare genom åren och betonar vikten av att det finns en röst som för debatten om äganderätt, djurrättsaktivism med mera.

– Det har varit ett roligt jobb. Jag gillar ju att vara ute hos bönder och sitta vid ett köksbord. Även mötesbevakningen där man träffar folk och får veta vad som händer har varit rolig, säger Kerstin Davidsson i podden.

LYSSNA: Här kan du hitta alla avsnitt av Lantbrukspodden

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Lantbruk så godkänner du våra regler.

Till toppen