Gå till innehåll
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Lantbruk 2 december 2020

Lantbrukspodden: ”Det slutar flera bönder i veckan och så kan vi inte ha det”

Frasen "det duger inte" är ofta återkommande när Magnus Oscarsson pratar lantbruk och landsbygd.

 Magnus Oscarsson, landsbygdspolitisk talesperson för Kristdemokraterna medverkar i det nya avsnittet av Lantbrukspodden där han intervjuas av Göran Berglund.
Magnus Oscarsson, landsbygdspolitisk talesperson för Kristdemokraterna medverkar i det nya avsnittet av Lantbrukspodden där han intervjuas av Göran Berglund. FOTO: Land Lantbruk

Den tidigare snickaren och lantbrukaren Magnus Oscarsson är landsbygdspolitisk talesperson i Kristdemokraterna. Det var han som 2015 startade Mjölkens dag i riksdagen och som 2019 var pådrivande för att KD skulle anta ett landsbygdspolitiskt program.

Den här veckan gästar han Lantbrukspodden och pratar konkurrenskraft, myndigheters attityd, viltsituationen och antalet vargar.

Fram till riksdagsvalet 2022 kommer Land Lantbruk att ge alla de åtta partiernas landsbygdspolitiska talespersoner chansen att i Lantbrukspodden ge sin syn på de viktigaste frågorna.

LYSSNA: Här kan du hitta alla avsnitt av Lantbrukspodden

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Lantbruk så godkänner du våra regler.

Till toppen