Gå till innehåll
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Lantbruk 24 februari 2021

Lantbrukspodden: Jaktbrott och rättssäkerheten

Karl Hedins advokat är oroad för rättsäkerheten. Efter att ha arbetat med flera av de största jaktbrottsärendena på senare år är advokat Sven Severin oroad för rättssäkerheten. I det senaste avsnittet av Lantbrukspodden ger han sitt perspektiv på varför han är det.

 Sven Severin är brottsmålsadvokat och specialiserad på jaktbrottsmål. Han gästar Lantbrukspodden där han intervjuas av Göran Berglund.
Sven Severin är brottsmålsadvokat och specialiserad på jaktbrottsmål. Han gästar Lantbrukspodden där han intervjuas av Göran Berglund. FOTO: Göran Berglund

Telefonavlyssningar, insatspoliser och häktningar har kantat de senaste utredningarna om misstänkta grova jaktbrott mot varg. Fällande domar har däremot uteblivit vilket har lett till en diskussion om rättssäkerheten för jägare i rovdjurstäta områden. Advokat Sven Severin är specialiserad på jaktmål och försvarar industriägaren Karl Hedin i det uppmärksammade fallet.

LÄS MER: Här kan du hitta alla avsnitt av Lantbrukspodden

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Lantbruk så godkänner du våra regler.

Till toppen