Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Lantbruk 20 augusti 2018

LRF Konsult köper Bokoredo

LRF Konsult vill växa ute i landet men också i storstäderna. Därför förvärvar LRF Konsult Bokoredo som är en digital redovisningsbyrå med 600 kunder och kontor i Stockholm och Göteborg.

 – Med förvärvet stärker vi vår fysiska närvaro i storstäderna, säger Katarina Klingspor, VD LRF Konsult.
– Med förvärvet stärker vi vår fysiska närvaro i storstäderna, säger Katarina Klingspor, VD LRF Konsult. FOTO: LRF Konsult

– Vi är glada att ha förvärvat Bokoredo med dess kunder och medarbetare. Med förvärvet stärker vi vår fysiska närvaro i storstäderna och utökar vår kompetens, säger Katarina Klingspor, VD LRF Konsult.

Bokoredo är starka på digitalisering och automatisering inom ekonomitjänster vilket kompletterar LRF Konsult.

– Vi delar också affärsfilosofi – att få landets småföretagare att växa, säger Katarina Klingspor, VD LRF Konsult.

Adderar företag

LRF Konsults tillväxtstrategi är ”att växa i djup och bredd”, att öka antal kunder och omsättning.

– Vårt ursprung är de gröna näringarna och det fortsätter vi utveckla. Nu adderar vi företag ute i landet för att vara det ledande rådgivningsföretaget för småföretag.

”Får tillgång till expertis”

Peder Albert, VD Bokoredo, är nöjd med dagens presenterade affär.

– Jag är oerhört glad att Bokoredo nu blir en del av LRF Konsult – ett stort rådgivningsföretag som är närvarande i hela landet. Bokoredos kunder får nu också tillgång till kvalificerad rådgivning och expertis från flera tjänsteområden som ekonomi, skatt, juridik och mäkleri, säger Peder Albert, VD Bokoredo.

Fotnot: LRF Konsult är ett av Sveriges största redovisnings- och rådgivningsföretag med 75 000 kunder och 1 400 medarbetar på fler än 130 orter.

Läs mer: Treårsplan väntar för LRF-Konsult

Relaterade artiklar

Läs mer om

Land Lantbruks Nyhetsbrev

Missa inga av de senaste nyheterna och aktuella debatterna inom de gröna näringarna!

Missa inga nyheter Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Till toppen