Gå till innehåll
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Lantbruk 20 augusti 2018

LRF Konsult köper Bokoredo

LRF Konsult vill växa ute i landet men också i storstäderna. Därför förvärvar LRF Konsult Bokoredo som är en digital redovisningsbyrå med 600 kunder och kontor i Stockholm och Göteborg.

 – Med förvärvet stärker vi vår fysiska närvaro i storstäderna, säger Katarina Klingspor, VD LRF Konsult.
– Med förvärvet stärker vi vår fysiska närvaro i storstäderna, säger Katarina Klingspor, VD LRF Konsult. FOTO: LRF Konsult

– Vi är glada att ha förvärvat Bokoredo med dess kunder och medarbetare. Med förvärvet stärker vi vår fysiska närvaro i storstäderna och utökar vår kompetens, säger Katarina Klingspor, VD LRF Konsult.

Bokoredo är starka på digitalisering och automatisering inom ekonomitjänster vilket kompletterar LRF Konsult.

– Vi delar också affärsfilosofi – att få landets småföretagare att växa, säger Katarina Klingspor, VD LRF Konsult.

Adderar företag

LRF Konsults tillväxtstrategi är ”att växa i djup och bredd”, att öka antal kunder och omsättning.

– Vårt ursprung är de gröna näringarna och det fortsätter vi utveckla. Nu adderar vi företag ute i landet för att vara det ledande rådgivningsföretaget för småföretag.

”Får tillgång till expertis”

Peder Albert, VD Bokoredo, är nöjd med dagens presenterade affär.

– Jag är oerhört glad att Bokoredo nu blir en del av LRF Konsult – ett stort rådgivningsföretag som är närvarande i hela landet. Bokoredos kunder får nu också tillgång till kvalificerad rådgivning och expertis från flera tjänsteområden som ekonomi, skatt, juridik och mäkleri, säger Peder Albert, VD Bokoredo.

Fotnot: LRF Konsult är ett av Sveriges största redovisnings- och rådgivningsföretag med 75 000 kunder och 1 400 medarbetar på fler än 130 orter.

Läs mer: Treårsplan väntar för LRF-Konsult

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Lantbruk så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Till toppen