Gå till innehåll
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Lantbruk 4 mars

LRF Media startar insamling för ukrainska folket

Många i Lantbrukssverige har starka band till Ukraina genom vänner, släktingar, arbetskamrater och anställda. Många vill också hjälpa det ukrainska folket, men det är svårt att veta hur.

 LRF skänker 100 000 kronor till UNHCR och ber våra läsare att också bidra.
LRF skänker 100 000 kronor till UNHCR och ber våra läsare att också bidra. FOTO: Tadeusz Rawa

Även vi på LRF Media känner stark medkänsla för Ukrainas folk. Vi skänker därför 100 000 kronor och startar samtidigt en insamling till FNs flyktingorgan UNHCR.

– Vi vill med hjälp av vårt stora nätverk stödja det krigsdrabbade ukrainska folket, säger Ann Henriksson, VD på LRF Media.

– Våra tidningar och digitala plattformar når över en miljon människor. Inom det gröna näringslivet finns också en stark tradition av att hjälpa till vid kriser och vi vill erbjuda dem som vill visa solidaritet med den ukrainska befolkningen en möjlighet att delta i insamlingen. Tillsammans kan vi göra skillnad för våra kollegor och vänner i Ukraina.

Så kan du hjälpa

UNHCR hjälper människor att fly, ger trygghet och delar ut nödhjälp. Om du vill vara med och ge ett valfritt bidrag till Ukraina swishar du till 123 36 57 848. Det går också bra att gå in på UNHCRs webbsida, skänka ett nödpaket för 370 kronor eller ge annat valfritt belopp. Märk din gåva med ”LRF Media”. Adressen till webbsidan är sverigeforunhcr.se

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Lantbruk så godkänner du våra regler.

Till toppen