Gå till innehåll
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Lantbruk 6 maj

Måltidsexperten: Konsumenten förstår inte hur mat produceras

Som producent gäller det att matcha konsumentens värderingar, eftersom det du lägger på tallriken visar vilken värld du vill ha. Och vad sägs om en framtida kost bestående av mer insekter, inälvor och hästar?

Vi har träffat måltidshistorikern Richard Tellström och Frida Jonson, en av grundarna av Agfo, och djupdyker i framtidens mat – som har historiska inslag.

 Richard Tellström, måltidsforskare och Frida Jonson, Agfo, gästar Lantbrukspodden och pratar trender i mat såväl som framtidens mat.
Richard Tellström, måltidsforskare och Frida Jonson, Agfo, gästar Lantbrukspodden och pratar trender i mat såväl som framtidens mat. FOTO: Camilla Olsson

LÄS MER: Alla avsnitt av Lantbrukspodden hittar du HÄR

Relaterade artiklar

Till toppen