Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Lantbruk 13 augusti 2019

Ny VD för Kronfågel

Mats Hedlund blir ny VD för Kronfågel och samtidigt medlem av Scandi Standards koncernledning. Han ersätter Magnus Lagergren från och med den 1 september.

 ”Jag är exalterad över den potential som Kronfågel har, som ett av Sveriges mest kända varumärken”, säger nya VD:n Mats Hedlund i ett pressmeddelande.
”Jag är exalterad över den potential som Kronfågel har, som ett av Sveriges mest kända varumärken”, säger nya VD:n Mats Hedlund i ett pressmeddelande.

Mats Hedlund, som tidigare haft olika ledande befattningar inom Arla Foods, Barilla, L´Oreál och Carlsberg, är ny VD på Kronfågel och medlem av koncernledningen. Det meddelade Scandi Standard på måndagen.

Stor potential

– Jag är glad över att bli en del av Scandi Standard och ser fram emot att fortsätta utveckla ett redan starkt företag tillsammans med skickliga kollegor i organisationen. Scandi Standards svenska intäkter är i hög tillväxt och jag är övertygad om företagets förmåga att utveckla marginalerna under de kommande åren. Jag är också exalterad över den potential som Kronfågel har, som ett av Sveriges mest kända varumärken, säger Mats Hedlund i ett pressmeddelande.

Ska ta Kronfågel till nästa nivå

Leif Bergvall Hansen, VD för Scandi Standard, säger att han är övertygad att Mats Hedlund kommer att utveckla potentialen i den svenska delen av verksamheten.

– Med Mats personliga egenskaper och relevanta erfarenhet tror jag att han är idealisk positionerad för att leda och stödja teamet i Sverige och ta Kronfågel till nästa nivå, säger han.

LÄS MER: Scandi Standard föreslår höjd utdelning

Relaterade artiklar

Till toppen