Gå till innehåll
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Lantbruk 8 november 2019

Premiär för digitala utskicket – nu är vi i gång

I dag, fredag, är det premiär för Land Lantbruks digitala utskick. Ledorden är enkelt, unikt och utvalt.

 Anna Nilsson, chefredaktör för Land Lantbruk.
Anna Nilsson, chefredaktör för Land Lantbruk. FOTO: Henrik Persson

I dag ska du som LRF-medlem ha fått den första utgåvan av vårt nya digitala utskick. En gång i veckan, varje fredag, kommer det att dyka upp i din mejlkorg.

Unikt material

I varje utskick presenteras unikt innehåll som du inte hittar i papperstidningen. Dessutom hjälper vi dig att enkelt hitta fram till Land Lantbruks och Land Skogsbruks intressanta debatt- och opinionsmaterial.

Det är även här som du kommer att hitta de nya avsnitten från Lantbrukspodden när den kör i gång.

 Så här ser det ut i e-brevet.
Så här ser det ut i e-brevet.

Redaktionens val

Vill du ha hjälp att välja vad du ska läsa först? I så fall är lästipsen från redaktionens kunniga medarbetare något för dig! Genom att klicka på ”läs mer”-knappen kommer du direkt till de artiklarna från veckans nummer av Land Lantbruk och Land Skogsbruk.

Nu kan du lyssna också

För att göra det så smidigt som möjligt för dig som vill läsa e-tidningen från början till slut finns en länk i utskicket som leder rakt in i e-tidningen.

Den nya e-tidningen har också flera nya funktioner, artiklarna går bland annat att klicka upp i ett användarvänligt läsläge och väl där kan du som vill lyssna i stället för att läsa få artiklarna uppspelade.

 Så här ser det ut i e-brevet.
Så här ser det ut i e-brevet.

Information från LRF

Medlemsidorna med matnyttiga nyheter från LRF:s regioner blir enkla att hitta när de lyfts fram på en egen plats i utskicket. Det gäller även de olika erbjudanden som ingår i ditt medlemskap i LRF, och som också presenteras här.

Vi hoppas att detta ska göra det enkelt för dig att ta del av vårt innehåll i de digitala kanalerna. Har du synpunkter? Hör av dig! Vi vill ha både ris och ros.

Så här kommer du i gång

Se till att din e-postadress är registrerad hos LRF. Annars, registrera dig på www.lrf.se/andringsformular

Det går också bra att kontakta LRF:s medlemsservice, antingen på mail: medlemsservice@lrf.se, eller telefon: 010-184 40 00.

Relaterade artiklar

Läs mer om

Till toppen