Gå till innehåll
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Lantbruk 10 oktober 2018

Sätt din kommun på #upphandlingskartan!

Se till att din kommun är med på kartan och hjälp oss att radera ut de vita fläckarna (okej, grå om vi ska vara riktigt noga).

 Flera svenska kommuner uppger att de köper in mer svenskt kött efter sommarens extremväder, än tidigare. Detta för att stötta lantbrukare.
Flera svenska kommuner uppger att de köper in mer svenskt kött efter sommarens extremväder, än tidigare. Detta för att stötta lantbrukare. FOTO: Bo Håkansson

Vi vet att det är många kommuner runt om i Sverige som har gjort det enklare att köpa svenskt kött för att stötta det svenska jordbruket, särskilt efter sommarens omfattande torka och den rådande foderbristen.

Nu är det dags att uppdatera hur ni gör i er kommun!

Gör som andra kommuner redan gjort. Mejla till red@landlantbruk.se, skriv en kommer i kommentarsfältet nedan eller tagga med #upphandlingskartan i sociala medier, så fyller vi kartan med information.

LÄS MER: Köper din kommun mer svenskt kött?LÄS MER: Hjälp oss att fylla på #upphandlingskartan!LÄS MER: Kerstin Davidson: ”Till slut – nu köper allt fler kommuner svenskt kött”

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Lantbruk så godkänner du våra regler.

Till toppen