Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Lantbruk 19 november 2018

Trågtömmare tog hem guldet

Ett enkelt tillbehör till högtryckstvätten som underlättar vid rengöring av fodertråg och förbättrar boxhygienen. Så kan man beskriva Trough Aspirator Speedy, årets vinnare i EuroTiers innovationstävling.

FOTO: Meier-Brakenberg

Det nya verktyget Trough Aspirator Speedy som fästs på högtryckstvätten är framtaget för att användas vid rengöring av fodertråg. Tekniken suger upp och transorterar bort smutsigt vatten och foderrester ur tråget samtidigt som det spolas rent.

Avlägsnar smutsvatten

Enligt företaget bakom nyheten, Meier-Brakenberg, stärker verktyget hygienen genom att enkelt och snabbt avlägsna all smuts, foderrester och förorenat vatten ur spolade tråg.

FOTO: Meier-Brakenberg

Trough Aspirator Speedy är framtagen för att användas i grisstallar men fyller samma funktion oavsett produktionsinriktning.

LÄS MER: Nytt från EuroTier: VR med praktisk funktionalitet

Relaterade artiklar

Land Lantbruks Nyhetsbrev

Missa inga av de senaste nyheterna och aktuella debatterna inom de gröna näringarna!

Missa inga nyheter Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Till toppen