Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Lantbruk 3 januari

#upphandlingskartan: Så mycket svenskt kött köper din kommun in

Sveriges kommuner köper en del svenskt kött – men hur mycket? Se till att din kommun är med på #upphandlingskartan och hjälp oss att radera de vita fläckarna.

Många kommuner runt om i Sverige har gjort det enklare att köpa svenskt kött för att stötta det svenska jordbruket, särskilt efter den omfattande torkan sommaren 2018 och i och med den efterföljande foderbristen.

LÄS MER: Köper din kommun svenskt kött?

I interaktiva #upphandlingskartan kan du se hur det står till med de svenska köttinköpen i just din kommun. Här är den senaste uppdateringen.

Och står det inget – gör som andra kommuner redan gjort. Mejla till red@landlantbruk.se, skriv en kommentar i kommentarsfältet nedan eller tagga med #upphandlingskartan i sociala medier, så fyller vi kartan med information.

LÄS MER: Sätt din kommun på #upphandlingskartan

Relaterade artiklar

Land Lantbruks Nyhetsbrev

Missa inga av de senaste nyheterna och aktuella debatterna inom de gröna näringarna!

Missa inga nyheter Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Till toppen