Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Lantbruk 5 februari 2018

Vd-byte i Siljans chark

Siljans Chark byter VD. Jan Matsson tillträder i dag som tillförordnad VD då Andreas Strandroth lämnar posten.

 Jan Matsson är ny tf VD för Siljans chark.
Jan Matsson är ny tf VD för Siljans chark. FOTO: Siljans Chark

Jan Matsson har sedan i somras arbetat som ekonomichef för Siljans Chark.

– Att fortsätta utveckla Siljans Chark som tillförordnad VD är en utmaning som jag ser mycket fram emot, säger Jan Matsson, tillförordnad VD för Siljans Chark, i ett pressmeddelande.

Siljans Chark är en lokal producent av kött och chark i Dalarna. Företaget ägs främst av lokala lantbrukare och några anställda som tillsammans äger 47 procent. Älska Lokalt (lokala investerare) äger 14 procent och resterande 39 procent ägs av HKScan.

– Siljans Chark är ett fantastiskt fint företag med kompetenta medarbetare och bra affärsrelationer till både kunder och djurleverantörer. Nu när jag tagit mitt beslut att avgå, för nya utmaningar utanför företaget, känns det mycket bra att lämna vidare till Jan Matsson som jag har stort förtroende för, säger Andreas Strandroth.

Relaterade artiklar

Läs mer om

Land Lantbruks Nyhetsbrev

Missa inga av de senaste nyheterna och aktuella debatterna inom de gröna näringarna!

Missa inga nyheter Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Till toppen