Omvärldsbevakning för dig i de gröna näringarna

Med Svepet ger vi dig som LRF-medlem relevanta nyheter varje dag. Nu inför valet går Svepet för valspurt och samlar de utspel och nyheter som är viktiga för dig i de gröna näringarna. Svepet är exklusivt för LRF-medlemmar och ingår i medlemskapet – så registrera dig redan i dag!

FOTO: MOSTPHOTOS/ISTOCK

Vi möts av en strid ström av nyheter varje dag. Visst kan det vara intressant att veta vad Trump sagt i sin senaste tweet eller att din lokala räddningstjänst räddat grannens katt ur ett träd.

Men är du involverad i de gröna näringarna och vill veta vilka nyheter som berör just dig krävs det mer än en snabbkoll på Facebook eller i lokaltidningen.

Vi gör nyhetskollen åt dig

Med Svepet gör vi nyhetskollen åt dig. Vi scannar, väljer ut och paketerar de nyheter som är relevanta och spännande just för dig inom de gröna näringarna.

Vi handplockar och guidar dig genom nyheter om ekonomi, trender, väder och politik – lokalt, nationellt och internationellt och levererar dem till dig varje dag. Svepet innehåller också kommentarer från LRF-medias expertreportrar inom våra olika områden.

Nu inför valet samlar vi dessutom de nyheter, utspel och åsikter som är relevanta för dig i de gröna näringarna.

En gratis förmån för alla LRF-medlemmar

Vi ser helt enkelt till att Sveriges bönder, skogsägare och landsbygdsföretagare får en bra start på dagen.

Dessutom – tjänsten det är en förmån för dig som LRF-medlem och är helt gratis. Så vad väntar du på? Registrera dig och få Svepet i mejlboxen redan i morgon bitti!

LÄS MER: Så här registrerar du dig!

LÄS MER: Läs våra tidigare Svep när du loggat in