Land Lantbruk som e-tidning i din mail

Du som är LRF-medlem och har angett din e-postadress till medlemsregistret får Land Lantbruks digitala utskick varje torsdagsmorgon. I utskicket finns Land Lantbruk och Land Skogsbruk som e-tidning.

Du som är LRF-medlem och har angett din e-postadress till medlemsregistret får Land Lantbruks digitala utskick varje torsdagsmorgon.
Du som är LRF-medlem och har angett din e-postadress till medlemsregistret får Land Lantbruks digitala utskick varje torsdagsmorgon. FOTO: REDAKTIONEN

Det här betyder att du kan läsa e-tidningen en hel dag innan den vanliga tidningen dimper ner i din brevlåda. Du klickar helt enkelt på tidningsomslagen i utskicket och kan då läsa e-tidningen.

Artiklarna i e-tidningen går även att klicka upp i ett användarvänligt läsläge och väl där kan du som hellre vill lyssna få artiklarna upplästa.

Opinionsmaterial

Dessutom hjälper vi dig att enkelt hitta fram till Land Lantbruks och Land Skogsbruks intressanta debatt- och opinionsmaterial.

Lantbrukspodden

Varannan vecka lyfter vi fram det senaste avsnittet av Lantbrukspodden – en podd som bjuder in personer från de gröna näringarna och tar diskussioner kring aktuella ämnen.

Information från LRF

Medlemsidorna från LRF:s regioner lyfts fram på en egen plats i utskicket. Det gäller även de olika erbjudanden som ingår i ditt medlemskap i LRF.

Vi hoppas att detta ska göra det enkelt för dig att ta del av vårt innehåll i de digitala kanalerna.

Så här kommer du i gång

Se till att din e-postadress är registrerad hos LRF. Annars, registrera dig på www.lrf.se/andringsformular

Det går också bra att kontakta LRF:s medlemsservice, antingen på mail: medlemsservice@lrf.se, eller telefon: 010-184 40 00.