LRF-medlem? Få exklusiv läsning du också!

Du som är LRF-medlem får tillgång till mer exklusiv och spännande läsning på landlantbruk.se. Allt du behöver göra är att logga in – utan extra kostnad!

Som medlem i LRF väntar spännande, exklusiva och nyttiga artiklar på landlantbruk.se – som bara medlemmar får tillgång till. Det enda du behöver göra är att logga in med ditt medlemsnummer och det kostar inget extra.

LÄS MER: Logga in och få mer – så gör du

Värdefullt material

Med vårt digitala Landpaket vill vi ge dig som medlem extra värdefullt material att läsa. Det handlar om fördjupande artiklar, expertråd, heta nyheter och uppföljande reportage. En extra medlemsnytta och läsning som kan underlätta din vardag.

Vi bjuder på mängder av tips, råd och idéer för dig som exempelvis är företagare, material som kan hjälpa dig i din verksamhet.

Tillgång till omvärldsbevakning

Du som är medlem i LRF får dessutom tillgång till omvärldsbevakningen Svepet. Här gör vi nyhetskollen åt dig. Vi scannar, handplockar och guidar dig genom nyheter som berör de gröna näringarna.

Svepet innehåller också kommentarer från LRF-medias expertreportrar inom våra olika områden. Varje morgon får du ett digitalt nyhetsbrev med aktuella branschnyheter direkt i din e-postlåda.

LÄS MER: Registrera dig för Svepet – så missar du inget viktigt i nyhetsflödet!

Tidningsarkiv ingår

Som medlem får du även tillgång till våra titlars e-tidningar med tillhörande tidningsarkiv där du kan söka efter äldre nummer och artiklar.

Missa inte vårt välfyllda digitala paket – allt ingår för dig som är medlem!

Välkommen att logga in – så här enkelt är det!