Med Svepet får du koll

Med Svepet ger vi dig ett bra urval nyheter från hela världen – allt med fokus på vad du inom de gröna näringarna behöver veta. Svepet är Land Lantbruks exklusiva nyhetstjänst för LRF-medlemmar och ingår i medlemskapet – så registrera dig redan i dag!

FOTO: MOSTPHOTOS/ISTOCK

Vi möts av en strid ström av nyheter varje dag. Visst kan det vara intressant att veta vad Trump sagt i sin senaste tweet eller att din lokala räddningstjänst räddat grannens katt ur ett träd.

Men är du involverad i de gröna näringarna och vill veta vilka nyheter som berör just dig krävs det mer än en snabbkoll på Facebook eller i lokaltidningen.

Vi gör nyhetskollen åt dig

Med Svepet gör vi nyhetskollen åt dig. Vi scannar, väljer ut och sammanfattar de nyheter som är relevanta och spännande just för dig inom de gröna näringarna.

Vi handplockar och guidar dig genom nyheter om ekonomi, trender, väder och politik – lokalt, nationellt och internationellt och levererar dem till dig varje dag. Svepet innehåller också kommentarer från LRF-medias expertreportrar inom våra olika områden.

En gratis förmån för alla LRF-medlemmar

Dessutom – tjänsten det är en förmån för dig som LRF-medlem och är helt gratis. Så vad väntar du på? Registrera dig och få Svepet i mejlboxen redan i morgon bitti!

LÄS MER: Så här registrerar du dig!

LÄS MER: Läs våra tidigare Svep när du loggat in